Fødselsforberedelse – individuelt

Det er for jer der ønsker en intensiv fødselsforberedelse der er tilpasset specifikt til jer og jeres ønsker. Forberedelsen giver jer grundig vejledning i fødslens faser og I indlærer konkrete teknikker som I kan øve op til fødslen.

Fødselsforberedelsen finder sted i dit/jeres hjem og løber over 2 x 2 timer.

“…En anden ting vi var rigtig glade for var, at Helena talte til både mig og min kæreste. Udover at fokusere på den gravide/fødende var fødselsforberedelsen lige så meget rettet mod min kærestes bekymringer og tanker omkring fødslen.

Helena tog udgangspunkt i VORES ønsker til fødselsforberedelsen, og vi gik fra kurset med en følelse af at have fået personlig vejledning.”

– Clara Søgaard, individuel fødselsforberedelse

1 gang.

Får I viden om kroppen og fødslens faser, denne viden er virkelig brugbar under fødslen fordi I forstår hvad der sker og kan have mere ro på i det.

Vi øver her konkrete vejrtræknings- og smertelindrende teknikker som den fødende skal øve og fødselspartneren skal lære at understøtte.

Derudover gennemgår vi hvordan I kan bruge tiden op til fødslen på at forberede jer kropsligt. Som gravid får du få øvelser som skal indlæres og som fødselshjælper får du simple træningsøvelser der skal ruste dig til at hjælpe den fødende.

Det er hårdt arbejde at føde, men det er også hårdt arbejde at støtte den fødende!

2. gang.

Her repeterer vi de indlærte øvelser. Er der noget der ikke virker for jer? Så tilpasser vi det. Vi udarbejder en værktøjskasse med en prioriteret liste over de redskaber I kan bruge under fødslen, alt efter hvad der sker.

Vi gennemgår optimale fødestillinger for at understøtte barnets rotation og skabe god plads i bækkenet.

Vi øver rebozomassage og træner hvad I kan gøre hvis baby sidder skævt i bækkenet.

Vi gennemgår de muligheder for medicinsk smertelindring, indgreb og tilbud der er – fordele og ulemper samt alternativer. Jeg tror på at indsigt i de komplikationer der kan opstå undervejs, vil gøre jer til et bedre fødeteam fordi i er forberedte på alt.

Har I særlige ønsker er dette også en mulighed – vejledning i hjemmefødsel, ammevejledning, parforhold eller forældrerollen. Fødselsforberedelsen er for jer og tager udgangspunkt I lige dét I har brug for.

I får:
🤎 2 x 2 timers privat undervisning i trygge rammer hjemme hos jer.
📖 Kompendie med viden, konkrete teknikker, smertehåndtering og fødestillinger.
🤰 Jeres egen personlige fødeplan.
📞 Gratis mulighed for at kontakte mig for vejledning op til fødslen og efter fødslen.

En graviditet i sig selv er en vidunderlig og vanvittig forandring der fører mange tanker og følelser med sig. Man skal finde sig selv i en krop under konstant forandring, i den kommende nye rolle som forældre og i de mange råd der findes derude.

Min vision er at hjælpe gravide og par til at få ejerskab over deres kroppe og fødselsoplevelse.

Jeg glæder mig til at samarbejde med jer.