Min tilgang

Vores kroppe bærer rundt på fortællinger og historier fra vores levede liv. Den kropslige viden og erfaring har indflydelse på din graviditet og fødslen. Erfaring, indsigt og forståelse for vores krop er uvurderlige redskaber når det kommer til at håndtere den forandringerne under og efter graviditeten.

Det er i særdeleshed kroppen der tager styringen under fødslen og derfor er det så essentielt at arbejde med den når vi snakker fødselsforberedelse. Under graviditeten forandrer din krop sig drastisk og du får signaler fra den du ikke før har fået. Du oplever måske nye tanker om fremtiden, bekymringer, glæde eller forvirring. Jeg hjælper dig med at undersøge de tanker der følger i kølvandet på den forandringsproces du gennemgå.

Det er i særdeleshed kroppen der tager styringen under fødslen og derfor er det så essentielt at arbejde med den når vi snakker fødselsforberedelse.

I fødselsforberedelse vil jeg sætte dig og din partner ind i de fysiologiske forandringer og vigtigst så finder vi ud af hvor din krop er og hvordan den opleves af dig. Jeg vil støtte dig til at øge din kropsbevidsthed og så kan forstå din krops signaler, arbejde med den og ikke imod den. Dét er en kæmpe værdi under fødslen og i livet.

Med et kropsligt afsæt, nærvær og jordbundethed støtter jeg dig og din partner igennem fødslen. Inden fødslen pakker vi et mental og fysisk værktøjskasse som vi kan bruge under fødslen. Jeg kan tilbyde rebozo, lindrende massage, akupressur, afspænding m.m.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *