Husker du at syne dig selv?

Du passer børn, arbejde, venskaber, hus, planter, bil, men husker du dig selv?

Det er let at køre på autopilot med 110 km/t igennem livet og hverdagen. Oftest bliver dine behov sat bagerst i køen. Du kender måske scenariet: dit barn er ren, i tøjet og klar til dagen mens du stadig står i gårsdagens joggingbukser og en 4 dages gammel hårknold. Det gør jeg i hvert fald.

Ligesom din bil skal synes for at tjekke om den er i god stand til at køre, skal du også huske at stoppe op og mærke efter i dig selv og tanke op med det du har brug for.

Jeg springer fra bil-analogien hen til mit budskab.
Vi er vores livs vigtigste værktøj. Passer vi ikke ordentligt på os selv, påvirker det hvordan vi går gennem livet. I prioriteringen af andet og andre, risikerer vi at miste os selv.

Jeg ved af erfaring, at dét at få af vide at du skal passe på dig selv – huske at tage tid til dig selv, kan opleves som endnu en ting du burde gøre. Men man behøver ikke en hel dag i spa for at tanke op på den personlige konto. Det kan være at nyde et lækkert måltid(i stedet for at spise dit barns afskårne brødskorper), afspænding, købe nyt behageligt undertøj eller gå en tur. Du vælger hvad der har værdi for dig. Og du er værd at prioritere.

Hos mig er du og dine behov i fokus. Sammen finder vi ud af hvad du har behov for. Tiden er kun for til dig og det er et rum hvor du ikke skal præstere, men læne dig tilbage og tage imod.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *