Gravid

Er du gravid?

Tillykke med graviditeten og det kommende forældreskab.

En graviditet og fødsel er en vidunderlig og vanvittig hændelse der sætter aftryk i krop, sind og hverdag. Derfor finder jeg stor mening i at have en helhedsorienteret tilgang, med tilbud der kan tilpasses lige præcis det du har behov for.

Jeg tilbyder privat rådgivning og undervisning for gravide og eventuelt deres fødselshjælpere.

Se nedenfor hvad du kan få af tilbud:

Rebozomassage

Rebozomassage er en behagelig massageform der udføres med tørklæde rundt om den gravide. Tørklædet bærer den tyngde som den gravide ellers går rundt med og kan give tiltrængt aflastning fra baby og mavens vægt.

Behandlingen starter med en afspændende rebozomassage. Derefter kan vi arbejde mere målrettet med dine behov. Det kan være at din baby ligger i underkropsstilling og du vil hjælpe den med at vende sig. Det kan også være at behandlingen skal lindre smerter i ryg, ben og bækken.

Massagemetoden har et væld af egenskaber og sessionen tilpasses dit behov.
Teknikken kan anvendes før-, under og efter fødslen:

🌸 Ved bækken- og rygsmerter.
🌸 Inden vendingsforsøg, hvis barnet står i underkropsstilling.
🌸 Løsne spændinger og ubehag.
🌸 Give tiltrængt aflastning fra den voksende mave.
🌸 Afspændende fornemmelse for mor.
🌸 Styrke barnets rotation gennem bækkenet under fødslen.
🌸 Rebozo-lukning for mor, efter fødslen.

Behandlingen finder sted i dit hjem og varer 45 min. Den udføres af mig og suppleres med øvelser der er relevante for din henvendelsesårsag.

Rebozo undervisning for dig og din fødselshjælper.

Rebozo-undervisning er for dig og din fødselshjælper som ønsker at fordybe sig og mestre en konkret teknik, som kan anvendes både før fødslen, under fødslen og efter.

Undervisningen tager 1 time og efterfølgende har du og din fødselspartner afprøvet forskellige rebozoteknikker som kan anvendes efter behov.

Jeg er udlært i rebozo-teknikken fra Astrid Givard. En erfaren doula og medstifter af Dansk Doulaforening, samt Doulahuset i Trige.

Psykomotorisk terapi

En graviditet påvirker både krop og psyke. Den psykomotoriske terapi arbejde med sammenhængen mellem disse og kan derfor være gavnligt hvis du er gravid.

Mange af de gener man går med i graviditeten er ikke en selvfølge og noget man bare skal leve med. Måske oplever du angst eller tiltagende bekymring, eller måske har du bækkenløsning og har svært ved at finde den rigtige tilgang til dig.

Uanset hvad du står i som gravid, er jeg klar til at hjælpe dig. Skulle din henvendelsesårsag ikke række indenfor mine evner, kan jeg henvise dig til a andre kompetente fagfolk.

Jeg behandler på gravidbriks, så du har mulighed for at ligge på maven under kropsbehandlingen. Noget mange gravide savner!

Send mig en besked så tager vi en uforpligtende snak om dine behov.

Du kan også læse mere om psykomotorisk terapi her.

Gravid massage

Har du brug for at slappe af og slippe noget af den vægt du mærker på grund af graviditeten. Og trænger du til at lægge på maven igen?

Så kan du få 45 minutters beroligende, afspændende kropsmassage. Formålet med denne behandling er at du får et (måske tiltrængt) afbræk i hverdagen hvor fokus kun er på dig.

Behandlingen foregår på gravidbriks så du kan ligge på maven om du ønsker. Denne massage er den eneste af mine ydelser der foregår i undertøj med olie. Her benyttes massageteknikker og bløde strøg til at afspænde kroppen.