Anbefalinger

Doulaforløb

“Jeg giver den varmeste anbefaling til Helena. Vi var så heldig at have hende, som vores fødselshjælper, hvilket vi var utrolig glade for.
Hun er en fantastisk person med den roligste stemme og det største hjerte. Vi kunne slet ikke havde gjort det uden hende, hun var der 110% hele vejen igennem, både inden, under og efter fødslen (24 timer var hun på sygehuset med os)
Samtidig med at hun støttede mig, støttende hun os min kæreste, som havde svært ved og se mig have så ondt. Så ja hvis man er nervøs for at føde, så er Helena virkelig guld værd og have med på siden ❤❤

– Lykke

Psykomotorisk terapi

“Jeg har under min graviditet modtaget psykomotorisk terapi hos Helena. Jeg havde ingen erfaringer med det før, men jeg har det nu sådan, at det er noget jeg virkelig vil anbefale til enhver, der kunne finde det interessant. 

Som gravid kan der opstå mange følelser og forandringer, men det er ikke altid at de får lov til at fylde. Min graviditet har fra start været præget af bekymring og angst. Her har Helena styrket mig i at turde sætte ord på alt det svære og hårde, som jeg virkelig forbandt med skam, da jeg følte, at jeg skulle være konstant taknemmlig og glad i min graviditet. Helena skabte et rum, hvor jeg bare kunne få lov til at lade alle disse følelser fylde, og hvor jeg kunne finde ro i min krop.”

Clara Søgaard

Ammerådgivning

“Vil bare sige mange tak for hjælpen! Amningen er efterhånden oppe og køre, udover at det godt kan tage lidt tid engang imellem og så har han en “vabel” på underlæben, men vi skal have tjekket tungebånd på tirsdag af sundhedsplejersken. Vi kunne ikke have klaret det uden dine råd, så tror jeg jeg havde givet op. Så virkelig, mange tak.”

Ammerådgivning online

Fødselsforberedelse

“Min kæreste og jeg har været til fødselsforberedelse hos Helena. Stor anbefaling herfra!

Vi fik først og fremmest et grundigt indblik i fødslens faser, hvilket har skabt en stor ro op til fødslen. Derudover blev både min kæreste og jeg aktiveret, da vi øvede forskellige teknikker såsom vejrtrækning, rebozo og massagetryk til smertelindring og vehåndtering. Det var rigtig rart for os at få mulighed for at afprøve forskellige teknikker inden fødslen med kyndig vejledning på sidelinjen. 

En anden ting vi var rigtig glade for var, at Helena talte til både mig og min kæreste. Udover at fokusere på den gravide/fødende var fødselsforberedelsen lige så meget rettet mod min kærestes bekymringer og tanker omkring fødslen.

Helena tog udgangspunkt i VORES ønsker til fødselsforberedelsen, og vi gik fra kurset med en følelse af at have fået personlig vejledning.”

– Clara og Gustav